1

Online

Tuesday, April 14, 2015

E-Inspired Perfume Murah - Hugo Boss Red


Hugo Boss Red.
Antara perfume hot selling untuk abg sado.
Untuk ang sado yang sukakan bau maskulin, fresh dan versatile boleh cuba perfume ni.
Highly recommended!
Botol pun merah you dah nampak hensem menggoda.
Hanya RM65.00 sahaja 35ml abg sado dah boleh pakai perfume Original.
Berminat?? Boleh wassap : 017-6330293(j4m4l)

E-Inspired Perfume -Hugo Boss Red 35ml



Blogger Tricks

Original Reject Perfumes Murah

Original Reject Perfumes
♥♥ Hugo boss kembar 3 ♥♥

Hugo boss kembar 3


Kalau abg sado jenis aktif bersukan.
Kaky gym, kaki futsal, kaki gaduh.
Cepat peluh.
Nak makin peluh makin wangi.
Pakai lah HUGO BOSS BOTTLED SPORT ni.
Takde la lepas peluh bau kepam masam gitchu.
Kalau abg sado nak dating dengan gf / tunang / isteri / skandal.
Abd sado pakai perfume ni.
HUGO BOSS BOTTLED NIGHT.
Bila pakai jadi romantik gitchu.
Pasangan kat sebelah pun jadi melting.
Auuww!
Kalau abg sado kerja dalam office.
Ada aircond.
Tak cukup dengan aircond ada kipas.
Tak cukup pasang kipas bukak tingkap lagi.
Abg sado pakai HUGO BOSS 6.
Wangi semerbak satu office.
Sampai makcik cleaner pun hidu.

1 botol RM 160.00 sahaja.
2 botol RM 300.00 sahaja.
3 botol RM 420.00 sahaja.
Nak jimat beli 3 botol.
Share dengan kawan kawan abg sado.

Berminat?? Boleh wassap : 017-6330293(j4m4l)

Friday, January 9, 2015

Jom Tempah Button Badge Murah-Murah Punya

Button Badge Murah

Jom tempah
 ‪#‎buttonbadge‬ ‪#‎buttonbadgewedding‬ ‪#‎promosimurah‬‪#‎jualanmurah‬ ‪#‎iam‬ ‪#‎instashop‬
#onlineshop

Berminat?? Boleh hubungi nombor yang tertera di atas...

Wednesday, December 24, 2014

Doa Mohon Banjir Tidak Berlarutan

#PrayForPantaiTimur



Assalamualaikum. 

IKRAMHealth melancarkan tabung kecemasan untuk sumbangan pembelian ubat-ubatan dan keperluan kesihatan kepada mangsa-mangsa banjir di kawasan Pantai Timur. 

Sumbangan berbentuk wang boleh disalurkan melalui akaun Persatuan Kesihatan IKRAM Malaysia :

562834623251 (Maybank)

Dan maklumkan sumbangan anda kepada Sekretariat Eksekutif IKRAMHealth melalui email ikram.health@gmail.com

Jazakumullahu khayran katheera.


sumber



Friday, November 28, 2014

Jom Bersedekah....

Jom Sedekah

Sumbangan Ikhlas untuk Maahad Tahfiz An-Nur. Sumbangan kecil dari anda memberi seribu harapan kepada anak-anak Tahfiz An-Nur. Segala sumbangan boleh dibuat terus ke:

Nama AkaunMAAHAD TAHFIZ AN-NUR
No Akaun562478123076
Emailsupport@tahfizannur.com
Tel013-3990239

========================================================================

 Pusat Pendidikan Al Barakah mengalu-alukan sumbangan derma dan wakaf dari orang ramai untuk membantu tabung dana pembangunan pusat ini. Sumbangan ikhlas itu akan disalurkan untuk penambaikkan atau pembinaan prasarana khasnya untuk Maahad Tahfiz Al Barakah. Disamping itu juga dana tersebut akan dapat membantu golongan yang memerlukan seperti anak-anak yatim, fakir dan warga tua yang tidak berkemampuan.


NAMA AKAUN: Pusat Pendidikan Al Barakah
BANK: MAYBANK
NO AKAUN: 5699 7205 0503

Thursday, November 13, 2014

Promosi Jualan Murah Di ZALORA

Voucher Discount 15%
Jom membeli-belah di ZALORA dengan menggunakan kod baucer potongan  harga sebanyak 15% di atas. Pasti anda berpuas hati.. ;)

BAGAIMANA BOLEH SAYA GUNAKAN KOD PROMO ZALORA?
Di bahagian troli, masukkan kod promo di bahagian 'kupon'. Harap maklum bahawa hanya satu kod promo boleh digunakan pada satu-satu masa.Kod promosi tidak boleh dipulangkan semula atau ditunaikan dalam bentuk wang ringgit.

Tuesday, November 11, 2014

Promosi Button Badge I' AM Murah Murah

Button Badge I' AM

Button Badge I"AM

Button Badge I "AM
Button Badge I'AM kini menjadi pilihan ramai sekarang,
 Boleh ditempah mengikut design dan warna mengikut kehendak anda.

>>>>>Design PERCUMA<<<<<

Jika berminat, sila hubungi : 017-6330293 (j4m4l) :)

*Harga boleh dirunding lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Server Terbaik

Busuk.Org

Popular Posts