1

Online

Wednesday, April 13, 2016

Kempen Mug Percuma di Printcious.com

Kempen Mug Percuma

Anda sedang mencari hadiah untuk insan tersayang? Dengan harga yang berbaloi? Anda tidak perlu risau lagi. Kini anda boleh mendapatkannya secara percuma di Printcious.com. Printcious.com adalah salah satu platform dalam talian untuk anda membuat tempahan hadiah secara DIY (Do It Yourself) mengikut rekabentuk, gambar dan teks anda sendiri.

Bermula dari 01 April 2016 sehingga 31 Julai 2016 Printcious.com akan melancarkan Kempen Mug Percuma. Jadi jika anda berhasrat untuk menghadiahkan mug ini kepada insan yang tersayang, teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana anda boleh menebus ‘Customised Mug’ percuma untuk mereka.


Caranya :


1.       LIKE & SHARE post Facebook Printcious mengenai Kempen Mug percuma  dan ubah tetapan        visibility post anda kepada PUBLIC.

2.       Create a member account (open in new window) & login.

3.       Dalam semua halaman produk mug, klik imej MUG PERCUMA, harga akan menjadi kosong (0)


Kempen Mug Percuma



1.       Klik butang Customise untuk menyesuaikan mug anda dengan teks atau imej keinginan anda.      Selepas Customise klik Done dan Add to Cart.

2.       Ikut langkah ini demi langkah sehingga proses tempahan selesai dilakukan. Kemudian mereka      akan mencetak dan menghantar hadiah anda di dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja.



                         
                            Kempen Mug Percuma
Setelah selesai dengan langkah-langkah di atas anda hanya perlu menunggu sahaja hadiah yang ditempah di hadapan pintu rumah anda. Dengan langkah mudah ini anda telah pun dapat hadiah percuma dari Printcious.com. Proses tempahan memakan masa yang agak lama untuk siap bergantung kepada jumlah tempahan. Ketika musim ‘Kempen Mug Percuma’ ini berlangsung, berkemungkinan anda akan menerima hadiah anda sedikit lewat daripada biasa. Barang percuma mesti ramai yang minat kan. Jadi anda kena bawa banyak bersabar untuk dapat hadiah ini.

Terma dan syarat untuk kempen ini ialah setiap akaun yang anda daftarkan hanya layak menerima satu hadiah sahaja. Walaupun mug ini  percuma, tetapi anda perlu membayar kos penghantaran sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 15 untuk Sabah/Sarawak. Berbaloi dengan barang yang akan terima nanti. Penghantaran percuma hanya untuk pembelian yang bernilai RM60 dan ke atas dalam satu transaksi.

Hanya 10,000 buah mug sahaja yang ditawarkan sepanjang ‘Kempen Mug Percuma’ ini sehingga 31 Julai 2016. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Rugi jika anda terlepas peluang keemasan ini. Susah nak jumpa kempen seperti ini di ketika musim kegawatan ekonomi. Saya sudah terima hadiah dari Printcious.com, anda bila lagi. Dapatkan ‘Customised Mug’ anda sekarang di Printcious.com sekarang…!!!

Mug Percuma Printcious


 Jika mahu maklumat lanjut mengenai Printcious.com , anda boleh rujuk maklumat di bawah ini :


Hubungi:
Tel : +6019.3232.502
Email : ask@printcious.com

Blogger Tricks

Thursday, December 3, 2015

Jana Pendapatan Hanya Dengan RM10 Sahaja..Risiko Rendah


RM10 Sahaja

RM10 Sahaja




Income 100% ke Bank ANDA.
Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2.
Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.
Produk diskaun (lebih RM10) ** Web iklan Percuma *** Peluang Jana Income RM 6,250.00 di Stage-3 #‪‎DAFTAR‬ SEGERA












www.DanaNiaga2U.com/j4m4l

Wednesday, September 9, 2015

Portawifi Murah

Portawifi murah

Portawifi M70 Murah

M70 Murah

Portawifi m70 murah

Portawifi M70 (Demo Set)
✔ Unlock (blh masuk simkad semua line)
✔ Kelajuan 21.6 mbps
✔ Waranty 3 Bulan
✔ 8-10 user
✔ Wireless Modem
✔ Boleh bawa kemana sahaja
✔ Keluasan Wifi seluas sebuah rumah
✔ Bateri: ** Working 3- 5 Jam
((Unboxed set : Modem + kabel usb))
Wasap laju² untuk harga menarik... 017-6330293

**Kini hanya RM130.00 termasuk pos

Monday, June 22, 2015

6 Petua Kesihatan Gigi Di Bulan Puasa

6 Petua Kesihatan Gigi

Kesihatan gigi adalah antara perkara yang penting untuk kita jaga. Gigi yang tidak sihat akan
menjadi penyebab kepada sakit gigi, penyakit gusi dan gigi patah. Orang melayu adalah antara
bangsa yang banyak memiliki petua menjaga kesihatan diri dan petua kesihatan gigi tidak
terkecuali. Petua kesihatan gigi orang melayu yang berjaya saya kumpulkan adalah seperti berikut:

1-Petua kesihatan gigi yang pertama adalah anda berkumur dengan air garam selama dua minit
untuk beri kekuatan kepada gigi.

2-Anda minum air jus perahan limau manis untuk menambah kekuatan gigi, memutihkan gigi dan
membunuh segala kuman yang berada di dalam mulut.

3-Makan buah dan sayuran yang mempunyai banyak fiber pada setiap hari. Apabila anda makan
buah seperti epal, sayur kobis, ulam–ulaman dan buah pear, jus yang terhasil apabila anda gigit
makanan tersebut akan memberi zat kepada gigi anda. Secara tidak langsung, gigi anda akan jadi
kuat.

4-Petua kesihatan gigi yang seterusnya adalah anda boleh gunakan kulit buah oren untuk memutih
dan bersihkan gigi anda. Caranya adalah anda gunakan bahagian dalam kulit yang berwarna putih.
Tenyehkan bahagian tersebut kepada gigi anda untuk beberapa minit. Jadikan ia amalan dengan
melakukannya seminggu tiga kali.

5-Campurkan garam dan jus perahan limau. Hasil campuran ini anda jadikan ubat gigi anda. Gosok
gigi anda seperti biasa. Selepas selesai, anda bilas mulut anda dan gosok gigi dengan ubat gigi biasa
pula.

6-Petua kesihatan gigi seterusnya adalah anda sentiasa amalkan senyuman manis. Mimik muka
ketika senyum akan menjadikan struktur gigi anda kukuh. Sebab itu orang yang sentiasa senyum
memiliki gigi yang cantik.

Mempunyai gigi yang cantik menjadi idaman semua orang. Lebih berkeyakinan ketika bercakap
dengan orang, bertemu klien jika dan sebagainya. Lebih-lebih lagi jika mempunyai sepasang gigi
yang putih berseri. Ketahu rahsia bagaimana hendak memutihkan gigi dalam hanya 20 hari dengan

download ebook percuma di web Ebook Percuma Putihkan Gigi .

Ebook Percuma Putihkan Gigi


Tuesday, April 14, 2015

E-Inspired Perfume Murah - Hugo Boss Red


Hugo Boss Red.
Antara perfume hot selling untuk abg sado.
Untuk ang sado yang sukakan bau maskulin, fresh dan versatile boleh cuba perfume ni.
Highly recommended!
Botol pun merah you dah nampak hensem menggoda.
Hanya RM65.00 sahaja 35ml abg sado dah boleh pakai perfume Original.
Berminat?? Boleh wassap : 017-6330293(j4m4l)

E-Inspired Perfume -Hugo Boss Red 35ml



Original Reject Perfumes Murah

Original Reject Perfumes
♥♥ Hugo boss kembar 3 ♥♥

Hugo boss kembar 3


Kalau abg sado jenis aktif bersukan.
Kaky gym, kaki futsal, kaki gaduh.
Cepat peluh.
Nak makin peluh makin wangi.
Pakai lah HUGO BOSS BOTTLED SPORT ni.
Takde la lepas peluh bau kepam masam gitchu.
Kalau abg sado nak dating dengan gf / tunang / isteri / skandal.
Abd sado pakai perfume ni.
HUGO BOSS BOTTLED NIGHT.
Bila pakai jadi romantik gitchu.
Pasangan kat sebelah pun jadi melting.
Auuww!
Kalau abg sado kerja dalam office.
Ada aircond.
Tak cukup dengan aircond ada kipas.
Tak cukup pasang kipas bukak tingkap lagi.
Abg sado pakai HUGO BOSS 6.
Wangi semerbak satu office.
Sampai makcik cleaner pun hidu.

1 botol RM 160.00 sahaja.
2 botol RM 300.00 sahaja.
3 botol RM 420.00 sahaja.
Nak jimat beli 3 botol.
Share dengan kawan kawan abg sado.

Berminat?? Boleh wassap : 017-6330293(j4m4l)

Friday, January 9, 2015

Jom Tempah Button Badge Murah-Murah Punya

Button Badge Murah

Jom tempah
 ‪#‎buttonbadge‬ ‪#‎buttonbadgewedding‬ ‪#‎promosimurah‬‪#‎jualanmurah‬ ‪#‎iam‬ ‪#‎instashop‬
#onlineshop

Berminat?? Boleh hubungi nombor yang tertera di atas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Server Terbaik

Busuk.Org

Popular Posts